Benvinguts a l'AMPA del Col·legi Claret de Sabadell

Click to zoom the image
L'actual AMPA del Col.legi Claret de Sabadell neix el curs acadèmic 2005-2006 fruit de la iniciativa d'un grup de pares i mares, amb el principal objectiu de donar un valor afegit a l'escola tot aportant temps, idees i dinamisme, per tal de contribuir amb la direcció del centre, el claustre de professors i el personal no docent, a generar el millor entorn possible per a l'educació dels nostres fills i filles.

L'AMPA representa a totes les famílies associades davant la direcció del centre i en el Consell Escolar jugant un paper important en el correcte desenvolupament de l'activitat educativa dels nostres fills i filles.

L'AMPA organitza tot tipus d'activitats, conferencies, tallers i manté informats als seus associats mitjançant circulars, el butlletí l'AMPA al DIA i aquesta pàgina web.

Contacta amb nosaltres

Vols fer  algun suggeriments? Tens algun tema que et preocupa? Vols fer alguna petició?

Fes un clic sobre la icona i envia'ns un formulari incloent les teves dades per poder contactar-te.


Si ho prefereixes també pots enviar un e-mail a l'adreça ampa@ampaclaret.com


Encara no t'has associat !!!

Pertànyer a l'AMPA us permetrà aportar les vostres idees, suggeriments i inquietuds, amb les que es prepararà el calendari d'activitats anual que les diferents comissions de l'associació s'encarreguaran d'organitzar. També podreu obtenir descomptes en algunes de les activitats que siguin de pagament com ara cursos, conferències i tallers per pares, sortides lúdiques i culturals, etc...

La participació activa en les activitats organitzades per l'AMPA però, és totalment voluntària i, per tant, ser-ne associat no suposa haver-hi d'invertir temps, si no es vol. Comptem amb el vostra col·laboració i comprensió. Esperem que ens feu arribar les vostres necessitats, inquietuds, iniciatives per tal que tots junts sentim l'associació de pares i l'escola cada dia més nostra.

No et quedis al marge. Descarrega el full d'inscripció i deposi-te'l omplert a la bústia de l'associació al vestíbul de l'escola.

fitxa-associat.pdf

::Projecte d'intercanvi de llibres, 25 de maig a 05 de juny de 2015:

Com l'any passat l'associació de mares i pares reprèn aquest projecte que pretén facilitar l'intercanvi de llibres entre els alumnes de la nostra escola.

Feu clic sobre la imatge per accedir al formulari d'intercanvi.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Share on Facebook
Share on LinkedIn


Copyright (C) 2006-2012Darrera actualització: dijous, 4 / juny / 2015