Tota la informació sobre el nostre col·legi

En aquesta secció trobareu informació útil sobre la nostra escola, el seu funcionament, activitats extraescolars i el nostre projecte educatiu.

El col·lectiu de pares que representa la nostra associació ens sentim identificats amb el projecte educatiu del centre. En especial en aquells aspectes que fomenten valors com la voluntat, la noblesa, la lleialtat, la generositat, l'alegria i qualsevol actitud que serveixi per millorar les relacions humanes. La formació per a la pau, la cooperació i la solidaritat entre els pobles.

Així doncs, l'educació que imparteix el  nostre Centre vol aconseguir a més d'un alt nivell intel·lectual, tècnic, estètic i moral, desenvolupar, descobrir i potenciar els valors humans dels nostres fills.

En aquesta tasca l'escola compta amb el suport i la implicació dels pares.

Menjador Escolar

El col·legi disposa de cuina pròpia en la que s'elaboren diàriament una mitjana de 220 àpats.

La cuinera i les dues ajudants de cuina pertanyen a la empresa "Hostelera Catalana" a qui s'ha contractat el servei. Aquesta empresa s'ocupa del disseny del menú mensual, supervisat per el seu departament de dietètica, i subministra la matèria primera amb la que s'elaboren els dinars a la cuina del col·legi.

El menjador escolar és un servei molt important, és per això que els pares que vulguin veure el seu funcionament quotidià poden venir a dinar a l'escola. Cal avisar a la secretaria del centre a les 9 del matí el mateix dia que es vulgui utilitzar aquest servei.

(Podeu descarregar el menú mensual clicant sobre la icona.)

Uniforme Escolar

L'uniforme és un dels trets característics de la nostra escola. És un element que identifica els nostres fills, donant-los identitat i consciència de grup i és una eina més en el seu procés d'educatiu.

Els pares, professors i la direcció de l'escola som conscients dels valors que aporta i tots hem de fer el possible perquè els nostres fills llueixin l'uniforme complet i de la millor manera possible.

L'uniforme es pot comprar a la mateixa escola.Copyright (C) 2006-2012Darrera actualització: dijous, 4 / juny / 2015