Galeria fotogràfica

Aquí trobaràs les millors fotografies i vídeos de les activitats organitzades per l'AMPA.

Feu click sobre les fotos i podreu accedir a la galeria sel·lecionada.

Concurs de Nadales

Durant el desembre del curs 2006-2007 l'Associació de Mares i Pares del Col·legi Claret va convocar el primer concurs de Nadales entre els alumnes de 5è i 6è de Cicle Superior de la nostra escola i  des de llavors s'ha organitzat cada any.

Jornada de portes obertes 2009

El dissabte 28 de febrer es va celebrar la jornada de portes obertes del Col·legi Claret de Sabadell.

Com cada any l'associació de mares i pares hi va participar amb una taula per presentar qui som i les activitats que organitzem.

Visita al menjador escolar.

Com a pares i mares una de les nostres preocupacions és conèixer el funcionament del menjador del centre i saber si els nostres nens i nenes segueixen una dieta saludable i equilibrada. El dilluns 12 de novembre de 2007 dos pares de la junta de l'AMPA van a anar a dinar a l'escola.

Diada de Sant Jordi de 2006

Cercavila del Drac de dos caps "Antonot" de Sabadell, encesa col.lectiva de ben-gales, concert improvisat de tambors, i molt més ... NO T'HO POTS PERDRE

Jornada de portes obertes 2006

En el transcurs de la jornada organitzada per l'escola el 18 de febrer l'AMPA va repartir més de 200 globus entre els nens i nenes. 

Concurs de Logotips

El dia 22 d'abril de 2006  el Jurat es va reunir per donar el veredicte.

D'un total de 214 propostes s'en van seleccionar 10, de les quals 6 van quedar semifinalistes, 3 finalistes i 1 va ser escollida com a guanyadora.

El primer premi va ser la Ana Fernández, que va guanyar un cap de setmana per ella i la seva família a PORT AVENTURA.

    


"L'AMPA Claret en la seva condició de vehicle de divulgació i organitzador d'activitats relacionadas amb l'escola i els seus associats, emet diverses publicacions gràfiques en les quals la presència dels seus membres és constant. És per aquest motiu que, en compliment de la legislació vigent, us agrairem ens feu saber per escrit, si el vostre desig és que no apareguin images de la vostra família en cap de les publicacions que divulguem d'ara endavant."


Copyright (C) 2006-2012Darrera actualització: dijous, 4 / juny / 2015