Formulari intercanvi de llibres

El projecte d'intercanvi de llibres té una besant fonamentalment solidària amb l'únic objectiu de facilitar que les mares i pares d'alumnes matriculats a l'escola, que així ho desitgin, puguin posar-se en contacte per intercanviar els llibres de text dels seus fills un cop finalitza el curs escolar.

Aquest no és un  projecte de socialització de llibres i per tant l'AMPA de l'escola no pot garantir que tots els alumnes matriculats al centre puguin tenir accés a llibres de 2ª mà i que aquests s'entreguin en perfecte estat.

Per gaudir del servei cal que empleneu el següent formulari, indicant el nom, curs de l'alumne y les dades del pare o mare per tal de poder contactar-lo. El curs del llibres que vol cedir y el curs dels llibres que vol rebre. Els camps  assenyalats amb negreta són obligatoris. Sols es pot accedir a aquest servei  utilitzant el formulari que l'associació de mares i pares ha publicat a la seva pàgina web. Cal omplir un formulari per cada fill matriculat a l'escola.

L'associació de pares creurà les dades i les enviarà a cada pare per tal que puguin contactar directament entre ells  i realitzar l'intercanvi. Inculqueu als vostres fills que tractin amb cura els seus llibres per facilitat el seu reciclat.

Esperem que aquesta iniciativa us sigui d'utilitat. Gràcies per endavant per la vostra col·laboració.


Nom de l'alumne
Curs alumne
Persona de contacte
e-mail
Telèfon
Cedeixes llibres?
Si
No
Curs dels llibres que vols cedir
P3
P4
P5
1er Primària
2on Primària
3r Primària
4rt Primària
5è Primària
6è Primària
1er ESO
2on ESO
3er ESO
4art ESO
No disposo de llibres
Vols rebre llibres?
Si
No
Curs dels llibres que vols rebre
P3
P4
P5
1er Primària
2on Primària
3r Primària
4rt Primària
5è Primària
6è Primària
1er ESO
2on ESO
3er ESO
4art ESO
No vull rebre llibres
Has llegit i comprens les condicions del servei?
Si
No
Ets soci de l'AMPA
Si
No
Comentaris


Copyright (C) 2006-2012Darrera actualització: dijous, 4 / juny / 2015