AMPA al DIA

Una de les funcions de l'Associació de Mares i Pares és mantenir informats els seus associats mitjançant circulars, el butlletí l'AMPA al DIA i aquesta pàgina web.

En aquesta secció trobareu notícies de darrera hora, reculls d'articles publicats a la premsa digital i podreu descarregar tots els números de l'AMPA al DÍA en format PDF.

          Butlletí informatiu AMPA al DIA

                      Recull de Premsa

En aquesta secció pots descarregar el Butlletí informatiu de la nostra AMPA a tot color i en format pdf.
En aquesta secció trobareu un recull de notícies aparegudes a la premsa digital relacionades amb l'educació i d'interès per a pares i fills.
                                                  Darreres notícies

L'AMPA a Ràdio Sabadell

Dijous, 1 de juliol de 2010  "A Bona Hora"

El curs 2010 - 2011 serà l'any de l'aplicació de la LEC. Els sindicats de professors plantegen com a mesura de pressió i com a protesta per la supressió de la jornada intensiva durant el més de juny l'eliminació de les colònies i de les sortides programades dintre del calendari escolar.

El programa "A Bona Hora" de Ràdio Sabadell va entrevistar a Joan Carles Reviejo, president de l'AMPA del Col·legi Claret de Sabadell, Joan Esteve, president de l'AMPA del Col·legi Nostra Llar i  Lluis Cano, professor CEIP Catalunya per debatre sobre aquest tema.

L'AMPA a Ràdio Sabadell

Dilluns, 15 de febrer de 2010  "A Bona Hora"

Aquest dilluns la majoria d'escoles d'infantil, primària i secundària de Sabadell van fer h festa emparant  un dels tres dies festius de lliure disposició que tenen les escoles. La situació planteja l'etern debat de la conciliació laboral i familiar. Com s'ho fan els pares treballadors en dies com aquests? I les escoles i els mestres, per què defensen aquestes jornades festives en dies laborals?


El programa "A Bona Hora" de Ràdio Sabadell va entrevistar a Narcís López, portaveu de l'USTEC i Joan Carles Reviejo, president de l'AMPA del Col·legi Claret de Sabadell.

Assemblea General d'Associats.

Dilluns  18 de gener de 2010 es va celebrar l'assemblea general d'associats.

Es va procedir a la renovació parcial dels càrrecs de la junta, l'aprovació de l'estat de comptes i els pressupostos per aquest nou any.

Des d'aquí agraïm als càrrecs sortints la seva implicació amb l'escola i l'associació de pares i us animem a participar activament.


Concurs de Nadales

Els divendres 15 de gener es va fer entrega del premi a la guanyadora del Concurs de Nadales 2009.

Aquest any la guanyadora ha estat la Laura Pérez de 6è A.

Agraïm a tos els alumnes de cinquè i sisè la seva participació. Enguany el nivell de tots els treballs ha estat molt gran i per tant molt difícil triar una postal guanyadora.

Felicitats a tots !!!

L'AMPA a Ràdio Sabadell

El dilluns 31 d'agost l'Associació de Mares i Pares del Col·legi Claret va participar en el programa "A Bona Hora" de Ràdio Sabadell

Ha la taula van participar  Ester Hernández, mare del CEIP Can Rull de Sabadell, Maite Farré, professora del Col·legi Samuntada de Sabadell, Joan Carles Reviejo representant l'AMPA del Col·legi Claret de Sabadell i un responsable de la Cooperativa Abacus.

Durant 35 minuts es va parlar sobre l'inici del curs escolar, l'esforç econòmic que han d'afrontar els pares, el cost dels llibres de text, el material escolar, la socialització de llibres i de l'uniforme escolar.

Jornada de portes obertes 2009

Click to zoom the imageEl dissabte 28 de febrer es va celebrar la jornada de portes obertes del Col·legi Claret de Sabadell.

Com cada any l'associació de mares i pares hi va participar amb una taula per presentar qui som, les activitats que organitzem i per animar-vos a col·laborar. Com sempre vàrem donar un petit obsequi als més menuts.

            


"L'AMPA Claret en la seva condició de vehicle de divulgació i organitzador d'activitats relacionadas amb l'escola i els seus associats, emet diverses publicacions gràfiques en les quals la presència dels seus membres és constant. És per aquest motiu que, en compliment de la legislació vigent, us agrairem ens feu saber per escrit, si el vostre desig és que no apareguin images de la vostra família en cap de les publicacions que divulguem d'ara endavant."


Copyright (C) 2006-2012Darrera actualització: dijous, 4 / juny / 2015